Over ons

Photo by Hilde Eyckmans fotografie

Ons verhaal

Geef ons maar de term collega’s in plaats van concurrenten. En ondertussen mag je daar gerust vriendinnen van maken.

Sixtine en Alexa leerden elkaar kennen, zo’n 3 jaar geleden, in de huwelijksleveranciers community.

Beide enorm gepassioneerde weddingplanners en met veel liefde voor de sector. Het werd al snel duidelijk dat we samen iets wouden creëeren.

Zo ontstond het idee voor de Wedding Gathering, een intieme trouwbeurs waarop je alles kon beleven, voelen en proeven. Helaas moest deze uitgesteld worden door de huidige pandemie. 

Met weinig zicht op de mogelijkheden in 2021 beslisten ze om het idee, namelijk verloofde koppels op de beste manier mogelijk helpen, te behouden maar het concept over een andere boeg te gooien.

Zo ontstond de eerste virtuele huwelijksbeurs van België.
En wat hebben we er zin in!

Waarom gratis?

We willen met dit virtuele event zoveel mogelijk koppels helpen in deze toch al moeilijke tijden voor de huwelijkssector. We snappen dat ook voor jou, het plannen van je huwelijk, nu niet evident is.

De all access pass is betalend omdat we dit uiteraard permanent moeten hosten op een platform waar wij ook in moeten investeren en er kruipt ook best veel werk in het verzamelen, recorden en editen van alle presentaties voor de replays.

Helpen

We willen jou bijstaan bij het plannen van je huwelijk samen met andere experten uit de sector zodat jij het beste advies krijgt en stress vrij je droomhuwelijk kan vormgeven.

Beste informatie

We zijn er ons van bewust dat er enorm veel tegenstrijdige info te vinden valt op het internet. Zo is het niet makkelijk om aan de slag te gaan met de juiste informatie. Wij steken dit online event vol met super waardevolle adviezen.

Makkelijk

Je hoeft hiervoor niet uit je zetel te komen. Samen met je bubbel en een glas cava krijg jij rechtstreeks alle informatie in je schoot geworpen.

Alexa Vandendael

Meraki events & styling

Sixtine Blondeel

Me & You weddings